Moccamaster eller kaffemaskin?!

Moccamaster eller kaffemaskin? Kaffe til bedrift i Vestfold, Buskerud og Telemark : Kaffemann

En rekke kunder spør oss: Hvorfor i all verden skal vi ha kaffemaskin på jobben? Vi har jo moccamaster!

En rekke bedriftsledere har denne innstillingen på arbeidsplassen, men det er høyst sannsynlig fordi de aldri har prøvd noe annet…

Mange ganger har man kommet til en tom kolbe på trakteren, og forbanner seg over at den som tok den siste koppen, ikke satte på ny trakting.

Etter at kaffen har stått på kolben i 15 min, begynner smaken å forringes. Etter dette avtar kaffekvaliteten drastisk og kaffen blir sur. Ikke bare smaker det vondt, men magen er heller ikke glad i det og det kan gi konsekvenser.

Du er den siste som forlater jobben etter en lang arbeidsdag. Setter deg i bilen og ser fram til å komme hjem. På vei hjem begynner du å tenke.. ”Skrudde jeg av kaffetrakteren? Jeg gjorde vel det.. Eller? Nei, jeg må kjøre tilbake for å sjekke.” Og godt var det, for den sto på. Kaffetraktere kan være en kilde for at hele arbeidsplassen går opp i røyk!

previous arrow
next arrow
Slider