Nøtter hos Kaffemann!

Lagt ut av Kaffemann i Aktuelt

Image

Kaffemann har overtatt import og distribusjon av «Dagens Dose» nøtteprodukter


Dette mellommåltidet gjør deg smartere

Lange dager på kontoret gjør at behovet for ekstra næring er viktig. Ved å spise mellommåltider holder du deg skjerpet. Nøtter er et smart alternativ, bokstavelig talt.

De kommer i små pakker, saltet, ristet eller ubehandlet. Du kan spise de om du er småsulten, fysen eller ingen av delene. Populariteten er sprø, for nøtter er i grunnen en tørr frukt, som inneholder et eller to frø. Likevel bruker vi nøtter i alle tenkelige sammenhenger, fra snacks til matolje.

Det sies at man blir hva man spiser, og 31. januar lanserte nasjonalt råd for ernæringsrapporten kostråd for å fremme folkehelsen. Der legges det vekt på at man skal spise variert, og nøtter blir anbefalt sammen med de fem fruktene man helst skal få i seg daglig.

Nøtter kan altså kategoriseres som sunt, så lenge de spises uten salt. Et godt alternativ på arbeidsplassen med andre ord.

Dagens Dose er en sunn, velsmakende og næringsrik blanding av usaltede nøtter og tørkede frukter. De presenteres i tre forskjellige poser a`40 gram; Frisk, Energi og Harmoni. Ernæringsspesialister sier at et daglig inntak av 40 gram tørket frukt og usaltede nøtter stimulerer kroppens behov for vitaminer, mineraler og sporstoffer. Defor navnet «Dagens Dose».

Velkommen til en sunnere hverdag med Dagens Dose og Kaffemann


Ta kontakt med oss for bestilling av nøtteprodukter fra Dagens Dose